+32 14 65 53 30
Toekomststraat 1 - 2381 Weelde

Onze smeermiddelen: Een overzicht

Op zoek naar specifieke informatie over onze smeermiddelen?

Morris Lubricants ENI VRC Lubricants

Van Raak Chemicals smeermiddelen

Van Raak Chemicals NV, afgekort VRC, maakt deel uit van Groep Van Raak en is een onafhankelijk smeeroliebedrijf actief op diverse domeinen zoals transport, automotive, agri en industrie. Vanuit onze vestiging te Weelde  worden klanten in zowel binnen als buitenland bediend. En dit al meer dan 50 Jaar. Een sterk veranderende markt vraagt om flexibiliteit en het tijdig aanpassen van het product portfolio en diensten. Naast de klassieke producten treft u in ons assortiment ook de meest moderne producten aan, tegemoet komende aan de strengste eisen, vooropgesteld door de constructeurs.
Sinds 2014 is VRC officieel verdeler voor ENI smeermiddelen in België, provincies Antwerpen en Limburg. ENI, voorheen AGIP is een wereldspeler, actief in meer dan 70 landen, met productie units in Livorno en Gava (It).
Met MORRIS Lubricants, speelt VRC in op de noden inzake smering en opvolging van gasmotoren (WKK). Voor zowel naturalgas, stortgas als biogasapplicaties beschikken we met MORRIS over kwaliteitsproducten, uiteraard voorzien van de nodige ´official approvals´ van o.a. Jenbacher/MWM Deutz/CAT en Cummins (Pending). Ons eigen labo compleet uitgerust labo staat hier centraal voor de onontbeerlijke opvolging (Sampling & Monitoring).
Voor de prijsbewuste klant, beschikken we met VRC Lubricants over een 'private label’ smeermiddelengamma, hiervoor werken we samen met de Oliebron te Dordrecht. Met VRC kunt U rekenen op de service van een dynamisch familiebedrijf, kwaliteitsproducten en  doorgedreven expertise en passie inzake smeermiddelen!

Terug naar smeermiddelen