+32 14 65 53 30
Toekomststraat 1 - 2381 Weelde

Uw specialist in smeermiddelen voor gasmotoren!

Bezoek ons op Agribex van 5 - 10 december in Brussels Expo (stand 6128A, Hal 6).

Morris Lubricants

Van Raak Chemicals is verdeler van Morris Gas Engine Oils in de Benelux. Morris Lubricants heeft reeds 140 jaar ervaring in de wereld van de smeermiddelen en werkt met de laatste nieuwe technologieën. Op vlak van smeermiddelen voor gasmotoren, heeft Morris Lubricants bewezen dat ze steeds kunnen voldoen aan de strengste eisen.
Bekijk hieronder de producten van Morris en hun toepassingen!

Brochure Morris Geo Gas Engine Oils

Analyse van uw smeermiddelen

Gasmotoren vragen veel van uw smeermiddel, zeker wanneer we spreken van biogas of stortgas. Maar ook wanneer een gasmotor gevoed wordt door aardgas met een constante kwaliteit is monitoring van het smeermiddel essentieel. Op die manier kan de levensduur van het smeermiddel geoptimaliseerd worden en schade aan de motor vermeden.
Van Raak Chemicals heeft een volledig eigen labo ingericht om deze analyses snel te kunnen uitvoeren, maar werkt ook nauw samen met externe analyse laboratoria zoals Alcontrol (UK) en Alpha Maintenance Systems.

Bekijk ons labo

Biogas-E

Van Raak Chemicals is ook lid van de Biogas-E federatie, een onafhankelijk kenniscentrum met betrekking tot alle aspecten (technologisch, economisch, wetgevend, sociaal, ecologisch) van anaerobe vergisting. Biogas-E streeft naar een optimale en zo neutraal mogelijke ondersteuning van een gezonde en stabiele biogassector in Vlaanderen.

Neem een kijke op de website van Biogas-E