NEDERLANDS

 

FRANCAIS

 

ENGLISH

 

DEUTSCH

 VAN RAAK CHEMICALS nv_

—info—

 

U bent hier: home - bedrijf - info

 


CONTACT

bedrijf

contactgegevens

contactformulier 

ligging

route

 

 

 


 

Van Raak NV is meer dan 40 jaar een gevestigde waarde in de brandstoffen- en smeermiddelensector.

In het kader van de verdere diversificatie van zijn activiteiten, werd in de schoot van Van Raak NV, Van Raak Chemicals opgericht.

VRC is actief als fabrikant en verdeler van  ontkistingsmiddelen voor de betonproductie en smeermiddelen voor de industrie en de automotive sector.

 

De doelstelling van Van Raak Chemicals nv:

Hoogtechnologische ontkistingsmiddelen en smeermiddelen op de markt brengen, met grote aandacht voor mens en milieu. Van Raak Chemicals wil een trendsetter zijn en zal constant investeren in vernieuwing.

 

Hiervoor kan  Van Raak Chemicals rekenen op:

opsommingsteken

Gemotiveerde  medewerkers, met de nodige praktijkkennis en een jarenlange ervaring in de bouwkunde, tribologie, chemie en betontechnologie.

opsommingsteken

R&D: Een betonlabo dat werd uitgerust om zeer snel op vragen en trends  uit de markt in te kunnen spelen. Voor de chemische analyses doet Van Raak Chemicals beroep op gespecialiseerde labo’s, voor zover deze tests niet in eigen huis uitgevoerd kunnen worden

opsommingsteken

Productie: de productie gebeurt in een volledig nieuwe installatie. Onze grote flexibiliteit kan producties van 100 tot 100 000 liter ontkistingsolie aan, van zowel  taylor-made als standaard producten.  Gekoppeld aan een uitgebreid opslagsysteem is een strategische voorraad steeds gewaarborgd.

opsommingsteken

Logistiek apparaat: Van Raak Transport staat in voor een  snelle en correcte leveringen. Van Raak Transport beschikt onder andere over een speciaal voor ontkistingsolie uitgeruste tankwagen en een bulkwagen voor smeermiddelen.

 

Onze sterk klantgerichte organisatie staat garant voor:

opsommingsteken

Een constante superieure kwaliteit

opsommingsteken

De beste  prijs / kwaliteitsverhouding

opsommingsteken

Constante ontwikkeling van nieuwe producten en procedees

opsommingsteken

Korte levertermijnen

 

 

Guido Vermeyen

 

 

 

 

sitemap

UW PARTNER VOOR ONTKISTINGSMIDDELEN